Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Wil je als kok in de kleinschalige zorg aan de slag?

 

Eminent is op zoek naar een kok voor onze kleinschalige locaties in Ruurlo.

 

Eminent Wonen & Zorg is een particuliere zorginstelling, die klant- en servicegericht omgaat met haar bewoners, familie en verwijzers. Onze teams van gekwalificeerde medewerkers in Ruurlo combineren professionele 24-uurs zorg met persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van de bewoners.

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken in Ruurlo waar je onze bewoners blij maakt met jouw kookkunsten. Je stemt je kookkunsten af op de individuele bewoner en weet dit goed te organiseren. Je bedenkt en bereidt maaltijden voor.

 

Wat verwachten we van jou?

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je naast een leuke, enerverende werkomgeving een contract aan voor gemiddeld 24 uur per week. Het salaris is conform cao vvt en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Alle medewerkers krijgen de beschikking over een eigen tablet voor alle werkzaken.

Je werkt in leuke, kleine teams met hoofdzakelijk niveau 3 verzorgenden die onder leiding van een teamcoach (verpleegkundige) goede zorg en welzijn bieden.

Ben je creatief, kun je goed zelfstandig werken als kok en ….. heb je interesse? Stuur dan je CV naar werken@eminent-wonen.nl. Voor informatie over deze functie kun je ook eerst bellen met Tim Heideman (kok bij Eminent Wonen & Zorg). Hij is bereikbaar via nummer (0621) 55 46 14.