Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Wil je als VIG’er in de kleinschalige zorg aan de slag?

 

Eminent is op zoek naar een VIG’er voor zowel onze locatie in Groenlo als

onze locaties in Ruurlo.

 

Eminent Wonen & Zorg is een particuliere zorginstelling, die klant- en servicegericht omgaat met haar bewoners, familie en verwijzers. Onze teams van gekwalificeerde medewerkers in Ruurlo en Groenlo combineren professionele 24-uurs zorg met persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van de bewoners.

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken in leuke, kleine teams waar je onze bewoners ondersteunt bij ADL en de zorg uitvoert zoals omschreven in het zorgplan. Je stemt de zorg af op de individuele bewoner en weet dit te organiseren in combinatie met de zorg voor de bewoners waar je verantwoordelijkheid voor draagt binnen een 24-uurs setting (EVV-schap). Naast de zorg heb je oog voor het welzijn en zingeving van de bewoners.

Je draagt samen met je collega’s zorg voor een veilige en aangename sfeer voor zowel bewoners als voor familie of bezoek.

 

Wat vragen wij?

 

Wij bieden

Leuke, kleine teams met hoofdzakelijk niveau 3 verzorgenden die onder leiding van een teamcoach (verpleegkundige) goede zorg en welzijn bieden. Wij bieden een arbeidsovereenkomst in de vorm van een jaarcontract. Een vast contract is bespreekbaar. Het salaris is conform cao vvt en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Alle (zorg)medewerker krijgen de beschikking over een eigen tablet voor alle (zorg)werkzaken.

 

Heb je interesse bel dan met Els Vos op telefoonnummer (0621) 55 46 14 of stuur je sollicitatie naar werken@eminent-wonen.nl.