HEADER
Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Huize Sonnevanck

Sinds 2018 is Eminent Wonen & Zorg ook gevestigd in de vestingstad Groenlo met Huize Sonnevanck. Huize Sonnevanck is de in ere herstelde naam van het pand dat in 1894 door Jan Stuyt is ontworpen. Jan Stuyt, geboren in 1868 in Purmerend, vertrekt op 15-jarige leeftijd naar Amsterdam waar hij wordt betrokken bij verschillende bouwprojecten waaronder de restauratie van kasteel De Haar in Haarzuilens.

 

Deze kleinschalige woon- en zorgvoorziening voorziet in 17 wooneenheden. De royale benedenverdieping beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken, stijlvol ingericht en gestoffeerd. Hier kunnen bewoners overdag gezellig zitten en eten. De eerste verdieping kan worden bereikt met een personenlift. Aan de voorzijde bevindt zich een tuin met zitgelegenheid. Deze tuin kijkt uit op de gracht van Groenlo. Iedere twee jaar wordt in Groenlo de ‘Slag om Grolle’ nagespeeld met honderden acteurs en vele duizenden bezoekers.

 

Elke wooneenheid is smaakvol gestoffeerd en kan met eigen meubilair worden ingericht. De wooneenheden bestaan uit een zit-slaapkamer en een badkamer. De kamers variëren in afmetingen van 25 tot 35 m². In iedere wooneenheid is een hoog-laag bed en een linnenkast aanwezig. Alle badkamers zijn voorzien van douche, toilet en wastafel en geschikt voor rolstoelgebruik. De wooneenheden beschikken over een oproepinstallatie, telefoonaansluiting, tv-aansluiting, brandpreventie-installatie en domotica. Domotica is een verzamelnaam voor slimme elektronische voorzieningen in de wooneenheden, die het wooncomfort en de veiligheid van de bewoners vergroten.

 

Klik op de foto voor vergroting

bekijk meer foto impressies