Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

04-11-2020 Update Corona

Graag brengen wij onze afspraken rondom Corona onder uw aandacht. Wij werken graag mee aan een samenleving waarin we het virus onder controle willen gaan houden.

 

Bezoek aan onze bewoners blijft toegestaan onder de volgende voorwaarden:

 

 1. De te bezoeken Eminent-locatie vrij is van besmetting.
 2. Wij staan maximaal één bezoekmoment per dag per bewoner toe.
 3. Het bezoek vindt te allen tijde plaats in de wooneenheid van bewoner. Het bezoek mag uit maximaal 2 bezoekers per bewoner bestaan mits de wooneenheid toelaat dat de minimale afstand van 1,5 meter tot anderen gehanteerd kan worden.
 4. Het bezoek is te allen tijde telefonisch aangemeld. Onze verzorgenden geven aan of er al bezoek voor betreffende bewoner gepland staat en of bezoek nog mogelijk is in verband met reeds aanwezige bezoekers van andere bewoners (we hanteren een maximum van 30 personen op één en het zelfde moment in de locatie).
 5. Het bezoek draagt een mondkapje. Alleen als een afstand van 1,5 meter in de wooneenheid wordt gehandhaafd, hoeft het mondkapje even niet gedragen te worden.
 6. Iedere bezoeker registreert zich bij binnenkomst. Iedere Eminent-locatie heeft hiervoor een schrift klaarliggen bij de voordeur (na binnenkomst). Wij verzoeken u uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te registreren. Registratie vindt plaats in verband met het bron- en contactonderzoek bij besmetting. De gegevens worden uitsluitend voor dit bron- en contactonderzoek gebruikt.
 7. Alle bezoeker(s) zijn vrij van klachten die kunnen duiden op COVID-19 of andere klachten.

 

Juist omdat wij met de meest kwetsbare groep in de samenleving werken, doen wij echt een dringend beroep op u de bezoekmomenten zoveel mogelijk te beperken en uw mondkapje te allen tijde te dragen als u op bezoek komt op een van onze locaties.

 

Corona zit in een klein hoekje.

 

Voor alle bezoeker(s) geldt:

 

 1. Een bezoeker met ziekteverschijnselen passend bij corona bij zichzelf of diens huisgenoten wordt niet toegelaten.
 2. Heeft zich telefonisch aangemeld voor bezoek.
 3. Draagt een mondkapje.
 4. Past handdesinfectie toe bij binnenkomst.
 5. Houdt te allen tijde 1,5 meter afstand tot anderen.

 

Voor het maken van de bezoekafspraken kan contact opgenomen worden met de locaties.

 

Eminent blijft u, al is het onder strikte voorwaarden, van harte welkom heten!

Ga terug