Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Verzorgende niveau 2 voor kleinschalig woonvoorziening voor ouderen in Groenlo

 

Datum: 27-4-2018

 

Opleidingsniveau: verzorgende nivo 2

 

Aantal uren per week: 16-36 uren

 

Per: direct

 

Vestiging: Huize Sonnevanck – Groenlo

 

Werkomgeving:

Eminent wonen & zorg biedt kleinschalige zorg, met een hoog kwaliteitsniveau van service, verzorging en verpleging in een huiselijke woonomgeving. Een team van gekwalificeerde medewerkers combineert professionele 24-uurs zorg met een persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van de bewoners. Eminent Wonen & Zorg is een particuliere instelling,  die klant-  en service gerichte wil omgaan met haar bewoners, familie en verwijzers.
Onze woonzorgvoorzieningen zijn gevestigd in het Achterhoekse dorp Ruurlo en Vestingsstad Groenlo. De monumentale villa Roderlo, gelegen aan de rand van het dorp, biedt ruimte aan acht bewoners. La Fontaine, gevestigd in het centraal gelegen voormalige postkantoor van Ruurlo, telt zeven wooneenheden. Huize Sonnevanck ligt aan de gracht van Groenlo en biedt plek aan 17 bewoners. Huize Sonnevanck biedt naast plekken voor wonen en zorg ook een aantal plekken voor Eerstelijnsverblijf en Zorghotel gasten.De bewoners hebben een overwegend intensieve zorgbehoefte. Dagelijks bieden wij aan hen aangepaste zorg in huiselijke sfeer.

 

De functie:

Je ondersteunt onze bewoners bij ADL en voert de zorg uit zoals omschreven in het woon- leefplan. Daarnaast draag je zorg voor een veilige en aangename sfeer voor zowel bewoners als voor familie of bezoek. Je stemt de zorg af op de individuele bewoner en weet dit te organiseren in combinatie met de zorg voor de andere bewoners waar je verantwoordelijkheid voor draait binnen een 24- uurs setting. Het dienstpatroon is hier dan ook op ingericht (dag-, avonddiensten, nachtdiensten worden gedraaid door nivo 3). Naast de zorg heb je oog voor het welzijn en zingeving van de bewoners en ondersteunt huishouding in de uitvoering van schoonmaak en wastaken.

 

Wat wij vragen:

Wij bieden:

Arbeidsovereenkomst: een jaarcontract, vast contract is op termijn bespreekbaar

Ingangsdatum: per direct
Arbeidstijd: flexibel, alle diensten volgens rooster.
Salaris: Afhankelijk van ervaring en opleiding, conform CAO VVT

Secundaire arbeidsvoorwaarden: Eigen Tablet voor werkzaken, deelname intervisie en teambuilding

Meer info:  Els Vos  –  directeur, 06 21 55 46 14, werken @ eminent-wonen.nl , www.eminent-wonen.nl