Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Slaapwacht – Verzorgende of verpleegkundige voor de nachten

 

Eminent Wonen & Zorg

 

:: Regio Achterhoek ::

 

Wat ga je doen?

 

De slaapdienst zorgt er voor dat er ’s nachts een een veilige en aangename omgeving is voor onze bewoners . Je ondersteunt onze bewoners bij ADL en voert de zorg uit zoals omschreven in het zorgplan.  Je weet dit te organiseren in combinatie met de zorg voor de andere bewoners waar je verantwoordelijkheid voor draagt binnen een 24-uurs setting. De doelgroep zijn ouderen met dementie, somatische problemen en ouderen die tijdelijk bij ons verblijven op de zorghotel kamers.

In de slaapdienst start je om 22:00 uur en helpt de nog eventuele wakkere bewoners en loopt een ronde. Daarna ga je slapen en loop je een ronde om 3:00 en nog een keer in de ochtend als je opstaat.

Om 7:30 draag je over aan de vroege dienst. Wanneer de zorgzwaarte s nachts toeneemt, of wanneer een bewoner extra zorg nodig heeft, dan wordt de slaapdienst een nachtdienst, hier zijn afspraken over.

 

Wij bieden

 

Een functie (minimaal 16 uur) die goed te combineren is met andere activiteiten overdag.

Eminent Wonen & Zorg biedt kleinschalige zorg met een hoog kwaliteitsniveau van service, verzorging en verpleging in een exclusieve maar ook huiselijke woonomgeving. Een team van gekwalificeerde medewerkers combineert professionele 24-uurs zorg met een persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van de bewoners.

 

Onze woon-zorgvoorzieningen zijn gevestigd in het Achterhoekse dorp Ruurlo. De monumentale villa Roderlo, gelegen aan de rand van het dorp, biedt ruimte aan acht bewoners. La Fontaine, gevestigd in het centraal gelegen voormalige postkantoor van Ruurlo, telt zeven wooneenheden. De bewoners hebben een overwegend intensieve zorgbehoefte. Dagelijks bieden wij aan hen aangepaste zorg in huiselijke sfeer.

 

Wij vragen:

 

Wij vragen het volgende aan je:

 

Voorwaarden

 

Voor het werken als verzorgende (3) of verpleegkundige (4) wordt je als volgt beloond:

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Els Vos (06-21554614) of Rob Los (06-82672691) of stuur meteen je brief naar werken@eminent-wonen.nl.