Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Eminent Dagzorg & Dagopvang

Mensen willen zo lang mogelijk thuis wonen met behulp van familie, naasten en professionele hulp. Deze zorg kan intensief zijn. Dagzorg en dagopvang kan de mantelzorger ontlasten en kan desgewenst gecombineerd worden met  logeeropvang. Eminent Wonen & Zorg biedt

 

7 dagen in de week dagzorg, dagopvang en, desgewenst, in combinatie met logeeropvang

 

op één van onze kleinschalige woonvilla’s. Wij combineren een op de persoon aangepast activiteitenprogramma met professionele zorg. De aanvangstijden en het aantal dagen en dagdelen in de week worden afgesproken na uw behoefte. Optioneel regelen wij het vervoer voor u, ook rolstoelvervoer is geen probleem.

 

Dagopvang:

Een aangenaam verblijf voor de persoon die bij ons verblijft, ter ontlasting van de mantelzorger  ….

 

Dagzorg:

…   gecombineerd met professionele verzorging en begeleiding, kundig en bekwaam in de omgang met ouderen.

 

Activiteiten

Wekelijks vindt er live muziek plaats waar bewoners met elkaar kunnen zingen, tevens worden er op zondag regelmatig een klassiek huiskamerconcert gegeven.

In overeenstemming met uw interesses en mogelijkheden kunt u individuele activiteiten afspreken met een activiteitenbegeleider. Daarnaast kun u activiteiten ondernemen met een vrijwilliger, te denken valt aan het doen van een spel, wandelen of een boodschap in het dorp of een uitje in de buurt.

Als u uw eigen gang wil gaan, is dat natuurlijk ook prima. Onze villa’s bieden, door hun indeling en grote tuin (bij mooi weer!), voldoende gelegenheid om u even terug te trekken.

Inbegrepen bij dagopvang en dagzorg

Samengevat biedt dagzorg bij Eminent Wonen & Zorg u het volgende:

1. Verzorging en begeleiding door een professioneel team van verzorgenden en helpenden.
2. Nader met u af te stemmen activiteit samen met een vaste vrijwilliger of activiteitenbegeleider, individueel of in groepsverband.
4. Een lunchmaaltijd en een warme maaltijd naar keuze (afhankelijk van de duur van het verblijf). Koffie, thee, frisdrank, fruit en andere tussendoortjes.
5. Vervoer van uw huis en weer terug.
6. Een leef- zorgplan met een beschrijving van uw behoefte aan ondersteuning en verzorging voor de tijd dat u bij ons verblijft.
7. U kunt bij ons verblijven van 9:00 tot 19:30 s avond en er is ook mogelijkheid tot logeeropvang. Dagzorg is mogelijk 7 dagen per week, 365 dagen per jaar en is flexibel af te spreken.

 

Kosten dagzorg & dagopvang

Een groot gedeelte van de financiering voor dagzorg kan komen vanuit de WLZ of WMO door middel van een aan te vragen persoonsgebonden budget (PGB). Wat dit betekent voor de hoogte van de particuliere vergoeding is per persoon verschillend. Wij kunnen u, desgewenst, ondersteunen met de aanvraag van een dergelijk persoons- gebonden budget.

Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of met Rob Los – verpleegkundige en manager, op 06 82 67 26 91

 

   

   

   

   

  Klik op de foto voor vergroting

  bekijk meer foto impressies