Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Wonen

Wij geven bewoners veel persoonlijke aandacht. Onze individuele benadering, met begrip voor ieders wensen en behoeften, draagt in hoge mate bij aan hun welbevinden. De wijze waarop onze medewerkers met bewoners omgaan kenmerkt zich door respect en geduld.

Rust en privacy
Iedere bewoner beschikt over een eigen wooneenheid. Gezelschap zoeken van medebewoners in een sfeer van huiselijkheid en geborgenheid kan, maar hoeft niet.

 

Lekker eten
Voor bewoners zijn de maaltijden belangrijke momenten in het dagelijks leven. Genieten van een lekkere maaltijd bevordert niet alleen het welbevinden, maar ook de gezondheid. Wij bieden bewoners maaltijden van hoge kwaliteit met ruime variatie. Er is altijd keuze uit tenminste vijf dagmenu’s. Aan elke dieetwens kan worden voldaan. Gedurende de dag verzorgen wij broodmaaltijden, koffie, thee, vers fruit, vruchtensap of elke andere gewenste consumptie.

 

Begeleiding
Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding bij verplichtingen buitenshuis, bijv. bij een bezoek aan het ziekenhuis of de medisch specialist.

 

Activiteiten
In gezelschap van één van onze medewerkers kunnen bewoners gaan wandelen of een bezoekje brengen aan het winkelcentrum. Daarnaast kan tegen een geringe onkostenvergoeding een ritje worden gemaakt door de prachtige Achterhoek, waarbij naar behoefte onderweg een consumptie kan worden genuttigd. Ook kan een voorstelling of concert in Ruurlo worden bezocht. In huis kan worden genoten van afwisselende, individueel afgestemde activiteiten, zoals spelletjes of gezamenlijke brunches in het weekend. Eenmaal per week wordt livemuziek gespeeld en kunnen de bewoners samen zingen.

 

Rookvrij
Wij streven ernaar zoveel mogelijk aan individuele behoeften van bewoners te voldoen, maar om redenen van veiligheid en gezondheid kunnen wij helaas niet toestaan dat bewoners roken.

 

Gastvrijheid
Familieleden en bekenden zijn altijd welkom om bewoners te bezoeken, en indien gewenst kan met ons worden afgesproken om samen met de bewoner een maaltijd te gebruiken.  In overleg is het houden van een huisdier mogelijk.