HEADER
Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Eminent Wonen & Zorg opent nieuwe locatie in Groenlo: Huize Sonnevanck

Eminent Wonen & Zorg biedt in Ruurlo al 20 jaar kleinschalig wonen en 24-uurs zorg aan ouderen. Naast de twee al bestaande locaties in Ruurlo, opende Eminent op 26 februari 2018 een derde locatie in Groenlo aan de Lichtenvoordseweg nummer 3.

 

Deze kleinschalige woon- en zorgvoorziening voorziet in 17 wooneenheden. De toekomstige bewoners zijn ouderen uit Groenlo en omgeving die door lichamelijke of geestelijke beperkingen niet meer thuis kunnen of willen wonen. Daarnaast zijn er kamers gereserveerd voor eerstelijns verblijf in combinatie met een zorghotel functie. Deze kamers zijn geschikt voor herstel na een ziekenhuisopname of ter ontlasting van de mantelzorger.

 

De zorg wordt gefinancierd vanuit de Wet Langdurige Zorg, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (via de gemeente) of de Zorgverzekeringswet (via de zorgverzekeraar). Voor de huur van het appartement wordt een eigen bijdrage gevraagd. In het geval van tijdelijk eerstelijns verblijf, vergoedt de zorgverzekeraar (afhankelijk van de verzekering) tevens de verblijfskosten.
De nieuwe locatie aan de Lichtenvoordseweg 3 voorziet hiermee in verschillende behoeften van de ouder wordende mens.

 

Het pand is nu gereed voor gebruik, er zijn regelmatig wooneenheden beschikbaar. Belangstellenden kunnen natuurlijk een afspraak maken voor meer informatie via consulent@eminent-wonen.nl of bellen naar 0573 726 826.

Klik op de foto voor vergroting

bekijk meer foto impressies