Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Zorghotel: kortdurend verblijf voor herstel na het ziekenhuis of wanneer het thuis (tijdelijk) niet meer gaat

Eminent Wonen & Zorg biedt professionele 24 uurs zorg in een comfortabele en exclusieve omgeving, ook in de functie van een Zorghotel. Na een ziekenhuisopname kan het zijn dat u nog (tijdelijk) verzorging en hulp nodig heeft om te werken aan uw herstel. Wij hebben uitgebreide ervaring en faciliteiten om u van dienst te zijn.

Een Zorghotel kamer (of TOP kamer)  is bij Eminent Wonen & Zorg voorzien van alle professionele standaarden die bijdragen aan herstel, echter verschilt t.o.v. verpleeghuizen door persoonlijke aandacht, exclusief verblijf en extra service. Een Zorghotel bij Eminent Wonen & Zorg is inclusief:

Het zorghotel is toegankelijk voor gasten met een ELV laag complex indicatie, hier wordt volledig verblijf en verzorging vergoed.

Bij mensen met een WLZ indicatie (logeeropvang) of wijkverpleging  geldt een aanvullend dagtarief voor verblijf.  De zorgkosten voor verpleging en verzorging worden uit de indicatie vergoed. Zie hier ons actueel aanbod

Tarief van zorghotel is 124,20 euro per dag – bel voor actueel aanbod en tarieven.

Wanneer u een verwijsbrief heeft van een arts voor Eerstelijnsverblijf (ELV) – laag complex, worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar voor maximaal 3 maanden.

Reserveer hier uw kamer  →
Neem direct contact op via 0573 726 826  voor meer inlichtingen.

Uiteraard bent u welkom op locatie voor een vrijblijvende rondleiding! Zie contact voor route en verdere gegevens.