Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Op zoek naar meer dan huishoudelijke werkzaamheden alleen?

 

Je bent een opgeruimd iemand die het onze bewoners graag naar de zin wil maken. Je hebt oog voor welzijn en zingeving van de bewoners. Je assisteert bewoners bij het nuttigen van maaltijden. Je houdt de Eminent-locatie en wooneenheden van onze bewoners schoon. Daarnaast doe je de was en het strijkgoed van alle bewoners.

 

Eminent Wonen & Zorg biedt kleinschalige zorg met een hoog serviceniveau en adequate verzorging en verpleging in markante locaties die huiselijkheid uitstralen. Een team van gekwalificeerde medewerkers combineert professionele 24-uurs zorg met persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van de bewoners.

 

Onze woonzorgvoorzieningen zijn gevestigd in Ruurlo, Groenlo en Enschede. Voor alle locaties zijn we op zoek naar een huishoudelijk medewerk(st)er. Afhankelijk van de locatie variëren de uren van 12-28 uur per week.

 

Ben je klantvriendelijk en servicegericht? Heb je een opgeruimd karakter en ben je empathisch? Beschik je over goede sociale vaardigheden, ben je stressbestendig en flexibel en wil je werken in een onregelmatig rooster laat ons dan weten dat je interesse hebt in de functie van huishoudelijk medewerk(st)er.

 

Eminent biedt jou:

 

Als je interesse gewekt is, neem dan contact op met Els Vos (0621) 55 46 14 of stuur meteen je sollicitatie naar werken@eminent-wonen.nl.