Vraag hier uw brochure aan
Aangepaste zorg in huiselijke sfeer

Muziek bij Eminent Wonen & Zorg

Miriam in muziekkamer Toermalijn

Ik ben Miriam van Dixhoorn. In het verleden was ik als altvioliste verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Tegenwoordig heb ik een viool- en pianolespraktijk in Winterswijk. Daarnaast geef ik concerten, alleen of samen met andere musici.
Muziek zorgt voor ontspanning en verbinding. Dat is waarom ik het  zo geweldig fijn vind om wekelijks op La Fontaine en Villa Roderlo muziek te komen maken. Op dinsdagmiddag zing ik met de bewoners “liedjes van toen”, met pianobegeleiding. Het enthousiasme van veel bewoners is voor mij het bewijs dat samen muziek maken plezier geeft en verbindt.

Verder geef ik om de week een zondagochtendconcert. Soms ook samen met een collega muzikant of met een paar jonge talentvolle leerlingviolisten.

Op verzoek geef ik op de kamer van een bewoner een privéconcert.

Miriam en Edith foto Roderlo

Ga terug